TCC Box Breaks: A Guide to Box Breaks

Meld din ind i vores Facebook-gruppe TCC BOX BREAKS, for at se vores box break live streams og blive opdateret på alle nyheder om vores kommende box breaks.

I denne guide giver vi et kort overblik over, hvordan Box Breaks normalt finder sted, og over hvad du skal være opmærksom på, når du deltager i Box Breaks. Derudover kan du læse om, hvordan vi hos The Card Collective laver vores Box Breaks, hvordan vi opbevarer dine kort, samt hvordan du kan få dem sendt til dig.

Hvad er et Box Break?

Kort sagt er Box Breaks, også kendt som Case Breaks, når flere personer går sammen om at købe en boks, også kaldet en case eller et display. Boxen købes på en sådan måde, at én person er ansvarlig for at åbne boxen og fordele kortene mellem de deltagere, der køber pladser (eller 'spots') i boxen. Med dette menes, at finansieringen af boxen, der ofte er dyr, sker gennem købet af spots, der enten tilfældige eller forudbestemt. Køberne af de forskellige spots får kortene, der passer i de specifikke spots. Når der box breakes fodboldkort, opdeles kortene ofte i hold, og dermed vil deltagen, der har købt, eller fået tildelt Manchester City-spottet, modtage alle Manchester City spillere, der er i boxen.

Pick Your Team eller Randomized Spots?

Som nævnt findes der primært to måder at købe spots i box breaks. Enten får du selv lov til at vælge dit spot, fx hvilket fodboldhold, du gerne vil have spillere fra, eller også har du ikke mulighed for at vælge, hvilke kort du får, da spotsene fordeles tilfældigt mellem deltagerne.


Fordelen ved at dele spotsene ud tilfældigt er, at alle deltagere betaler det samme beløb for at være med, og selvom der kun er et spot tilbage, har køberen stadig en chance for at ende med det mest eftertragtede hold (eller spot), da disse normalt ikke fordeles mellem deltagerne, før det sidste spot er købt.


På den ene side, når deltagerne har mulighed for at vælge deres spot, kan de mest eftertragtede spots være lettere at sælge, da købere af disse spots nærmest er garanteret at få noget af en vis værdi. På den anden side, så kan det være en udfordring at sælge de mindre eftertragtede hold, med kort af lavere værdi. Dette ville ofte resultere i, at forskellige spots prissættes forskelligt, da deltagerne som udgangspunkt har større chance for at ramme noget værdifuldt gennem bestemte spots.

Åbning af kassen

Som oftest, når hvert spot er købt, live-streames åbningen af kassen, hvor hver booster åbnes, således at deltagerne kan følge med i break'et. På denne måde kan deltagerne opleve spændingen ved at åbne en boosterbox, uden at skulle købe hele kassen. Disse live-streams udføres ofte i Facebook-grupper eller lignende. Vi live-streamer vores Box Breaks i vores egen Facebook-gruppe: TCC Box Breaks som du anbefaler, at du melder dig ind i, hvis ikke du vil gå glip af nyheder og opdateringer vedrørende vores kommende Box Breaks.

Efter break'et

Når boxen er åbnet, skal kortene sendes til de respektive købere. Sælgeren, der åbnede kassen, er ansvarlig for at opdele kortene i de forskellige hold, dvs. de givne spots, før de sendes til køberen. Når spotsene købes, vil køberne normalt indtaste deres forsendelsesoplysninger, hvilket gør processen nem for sælgeren.

Når vi har lavet et Box Break, sender vi ikke kortene til dig med det samme, medmindre du har anmodet om dette. Da vi forventer, at nogle af vores deltagere vil købe spots i flere af vores breaks, antager vi, at I foretrækker selv at kunne bestemme, hvornår I vil have kortene tilsendt, så alle kortene sendes samlet, hvis man ønsker at deltage i flere Breaks, og derfor ikke skal ned og hente flere pakker fra os. Af denne grund opbevarer vi dine kort fra vores Box Breaks, indtil du anmoder om at få dem tilsendt. Dine kort opbevares forsvarligt og forsikret sammen med resten af vores varelager. På denne måde kan du være sikker på, at dine kort ikke forsvinder, og du kan til enhver tid anmode om at få dem sendt til dig.

For at gøre dette, skal du blot tilføje TCC Box Breaks - Fragt til din kurv, og indtaste dine leveringsoplysninger som normalt. Her kan du også vælge at afhente dine kort i Spilforsyningen på Bispensgade 34 i 9000 Aalborg, hvis du ønsker dette.


Dette er kort fortalt, hvordan et box break af sportskort normalt finder sted. Nogle sportskort tillader køb af hele divisioner eller konferencer som spots, mens andre samlerobjekter kan sælges gennem boosterens nummer eller placering, eller endda placeringen af et kort i en given booster.

Grundet dette, kan måde vi opdeler box'ene i spots afvige fra box til box. Det vil altid være tydeligt beskrevet, hvad der indgår i et spot, når du køber det hos os.

Meld din ind i vores Facebook-gruppe TCC BOX BREAKS, for at se vores box break live streams og blive opdateret på alle nyheder om vores kommende box breaks.