The Card Collective goes to Eternal Weekend 2023

Sidste Weekend blev en af de største magic events for i år afholdt, nemlig Eternal Weekend hvor den største Legacy og Vintage turnering for hele året blev spillet! Eternal Weekend 2023 blev afholdt på Top Hotel - Convention Center i Prag, Tjekkiet. 

The Card Collective var blevet spurgt om at være til stede til eventen som vendor, og vi ville selføligelig ikke misse chancen for at være til stede til en så stor magic begivenhed, så vi klargjorde vores inventar, pakkede en bil og tog den 12-timers lange køretur fra Aalborg hele vejen ned til Prag!


Eternal Weekend 2023 startede Fredag og forløb indtil Søndag aften, så der var ingen mangel på muligheder og undskyldninger for at få spillet og nørdet en masse magic. Begivenheden blev afholdt af den Tyske butik JK Entertainment. 

Main eventen var Legacy turneringen som blev afholdt lørdag og bestod af 10 swissrunder efterfulgt af et cutoff til top 8. Her blev alle 10 swiss runder afholdt på samme dag, hvilket betød at Legacy turneringen var en test af spillernes forberedelse, evner, held og ikke mindst udholdenhed. Legacy swiss runderne forløb fra kl. 9 om morgenen til 21.00 om aftenen, hvilket efterlod nogle meget trætte magicspillere. Legacy turneringen havde hele 713 deltagere der kæmpede om at få en top 8 plads, men grundet de mange deltagere ville en score på 9-1 ikke engang være garenti for at komme ind i top 8. 

Legacy Turneringen blev vundet af Julian Jakobovits der spillede Temur Delver med Questing Druid og Stern Dismissal i main decket

Den anden store attraktion til Eternal Weekend 2023 var vintage turneringen der fandt sted Søndag, hvor 125 spillere dystede med de bedste (og dyreste) kort i magic.

Som forventet ved alle store magic turneringer, var der udover de 2 store turneringer et hav af forskellige side-events, fra Modern til Sealed. 

Udover de mange Magic turneringer og Vendors, var der også rig mulighed for at sætte pris på den kunstneriske side af magic, da mange forskellige kendte magic artister også var tilstede. Heriblandt var der navne så som RK Post, Volken Baga og den ikoniske Mark Poole, som man kender fra den originale Counterspell og Ancestral Recall. Spillerne flokkede omkring de mange artister for at få deres yndlingskort signerede, en signeret Playmat eller unikke tokens. The Card Collectives egen Jacob formåede også at skaffe et meget unikt Foil Atraxa, Grand Unifier Artist Proof og endda få den signeret og sketchet af Kunstneren Marta Neal.     

For os ved The Card Collective stod weekenden primært på at købe og sælge uhyre mængder af kort. Den primære interesse for begivenhedens deltagere var de typiske stables til de mere populære formater, så som Modern og Legacy.

Særligt orcish Bowmaster og The One Ring var der ekstra meget interesse for, hvilke også var forventet grundet hvor gode og relevante kortene er i adskillige formater. De klassiske Duallande var, til ingen overraskelse, også enormt populære, hvilket også giver god mening givet at de er blandt de bedste lande der nogensinde er printet. Ellers stod den på Fetchlande, pitch elementals, force of wills, Pyroblasts, Brainstorms, counterspells og alle de andre ikoniske kort som vi alle kender. Dog får man som vendor til større event også altid kastet nogle helt skøre forespørgelser efter sig, her var nogle af de mere unikke Unfinity kortet "Clown Car" og retro "Winter Orbs" på Tysk.

Som vendor til en stor event som Eternal Weekend får vi naturligvis mulighed for at købe tonsvis af kort. Nogle af de mere interessante hits inkluderer et playset af Foil Nemisis Daze, et playset af Incovation Foil Force of Will og et helt sæt af Full art Foil Sværd. Selv hvis vi prøvede, vil vi slet ikke kunne vise alle kortene vi tog med os hjem til Danmark. Vi har derfor presset nogle af de mest interessante kort sammen på ét billede som i kan se nedenfor.
Vi anbefaler stærkt i tager et kig på vores inventar i de kommende dage for at se de mange nye kort vi har fået på lager, ligemeget hvilket format man spiller er vi sikre på at der er noget af interesse!      

Til sidst vil vi give et stort tak til alle som kom forbi vores bod hen over weekenden for at købe, sælge eller bare snakke om magic. Det var en fornøjelse at møde mange af jer og nørde om kortspillet vi alle elsker. 

Et stort tak går også til JK Entertainment for en super god event og for at lade os være en del af Vendor-holdet. Vi ser frem til at være med til de store magic-events i fremtiden!

Eternal weekendLegacyVintage